2019-06-10 06:37:11• hírek • Bede Emőke

Halálos autóbaleset történt vasárnap éjjel Királydaróc területén

Vasárnap este, 22 óra 10 perckor egy közlekedési balesetről szóló bejelentés futott be a tűzoltóság központjába. A riasztás szerint Királydarócon egy személyautó egyelőre tisztázatlan körülmények között nekihajtott egy villanypóznának, s az ütközésben egy család négy tagja is megsérült – tájékoztatta a Szatmár.ro-t a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A balesethez a nagykárolyi tűzoltóság egy habbal és vízzel oltó autóval, egy feszítővágós egységgel és két SMURD-rohammentővel vonult ki, a Szatmár Megyei Mentőszolgálat pedig további két autót küldött ki Királydarócra. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelmiseknek mindenek előtt az akkumulátort kellett lekapcsolniuk és kivenniük a kocsiból, ugyanis a területet erős üzemanyagszag lengte be, azaz könnyen újabb incidens történhetett volna.


Miután a mentést biztonságossá tették, a tűzoltók nekiláttak egy 65 éves nő - a nagynéni - roncsból való kivágásának. A sikeres kiemelés után azonnal megkezdték az újraélesztését, ám a hölgyet már nem tudták visszahozni az életbe. Egy másik nő - az édesanya - az ütközés következtében kirepült az autóból, őt súlyos állapotban találták a mentősök, ezért az elsősegélynyújtást követően a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították. Az autóban utazott továbbá az édesapa (ő vezette az autót) és 8 éves kislányuk is, ők kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúszták, de a biztonság kedvéért a helyszíni ellátást követően őket is bevitték a sürgősségire. Hogy pontosan mi okozta a balesetet, azt csak a rendőrségi nyomozás lezárta után lehet biztosan megmondani.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük...


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: